Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi: "Noul meu motor pare obosit"

21.08.2009
Foto ©: MotoGP

Campionul mondial de MotoGP in exercitiu, Valentino Rossi, a catalogat drept "obosit" noul sau motor, dupa ce l-a folosit pentru prima oara weekend-ul trecut la Brno.

Starul italian a marturisit acest lucru in ciuda faptului ca a castigat etapa din Republica Ceha, prima din cele sapte curse ramase pentru care pilotii au la dispozitie numai cinci motoare.

"Nu este atat de agresiv - pare un pic mai obosit. Este pacat, cu siguranta. Pentru pilot, este mai rau. Acum targetul inginerilor este sa ajunga la aceeasi performanta cu noile motoare mai durabile. Dar desi exista mai putina placere, nu este o diferenta mare."

Jorge Lorenzo nu s-a declarat atat de ingrijorat precum coechipierul sau, fiind multumit ca in sfarsit beneficiaza de exact acelasi motor ca pilotul italian.

"Nu se simte ca un pas inapoi. De la aceasta cursa sunt pe aceeasi motocicleta ca Valentino, si pare chiar buna. Acceleratia este foarte fina."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.