Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi: "Regula furnizorului unic face egalitatea mai posibila"

29.11.2008
Foto ©: MotoGP

Valentino Rossi a fost intr-adevar cel mai rapid din sesiunea de teste de la Jerez, dar pentru a realiza acest lucru pilotul Fiat Yamaha a trebuit joi sa munceasca puternic. Italianul a reusit un timp mai bun cu doar 0,018 secunde fata de rivalul sau Dani Pedrosa incheind anul cu succes, si anticipeaza ca lupta va fi mult mai stransa in 2009 datorita regulei unui singur furnizor de pneuri in MotoGP.

"Cred ca primele teste cu noua regula au fost pozitive. Va fi foarte dificil pentru Bridgestone sa decida ce pneuri sa foloseasca, dar cu toata lumea pe acelasi tip de anvelope va fi posibil sa vedem mai multa actiune pe pista cu fiecare la acelasi nivel" a declarat Rossi, care va incepe al doilea sezon alaturi de Bridgestone.

In cursul zilei de joi, Valentino Rossi a trebui sa faca fata unei cantitati mari de munca avand doar patru ore la dispozitie pentru a testa o serie de noutati. Pilotul in varsta de 29 de ani a fost multumit de imbunatarile aduse, care acum vor fi implementate in Japonia unde se pregateste prototipul 2009 pentru testul din februarie de la Sepang.

"Am avut cateva componente de testat fata de ziua de ieri, si performantele lor nu au fost asa de rele" a continuat acesta. "Sa inchei anul in varf a fost important, dar la fel a fost si a ma asigura ca acele componente noi erau bune pentru atunci cand motocicleta va fi pregatita in timpul iernii."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.