Cauta in stiri

RSS Feed

Rossi, fericit dupa prima zi de teste!

Rossi, fericit dupa prima zi de teste!

Ciprian | 18.02.2014
Foto ©:

De 9 ori campion mondial, Valentino Rossi a terminat prima zi de teste la Sepang al doilea, la doar jumatate de secunda in spatele tanarului Marc Marquez (20 ani).

In turul 58 din 61 al circuitului Sepang, Rossi a completat cel mai rapid tur al sau de 2:00.804 la bordul motocicletei sale Yamaha YZR-M1, ducandu-l pe locul 2 in fata Repsol Honda a lui Dani Pedrosa.

La turul cu numarul 58 din 61 pe circuitul Sepang, Rossi l-a terminat in 2:00.804 la ghidonul motocicletei sale, Yamaha YZR-M1 depasindu-l pe pe Dani Predosa, din partea echipei Honda Repsol.

Rossi a spus: “Sunt multumit pentru prima zi, este un start bun. Ma simt bine si sunt pregatit. Sunt bucuros pentru faptul ca am fost rapizi si am reusit sa ramanem printre primele 3 pozitii. Am muncit mult la motocicleta si incercam lucruri noi pentru a-mi imbunatati problemele. Noi am gasit ceva deocamdata. Sunt fericit deoarece ma simt bine cu motocicleta si am fost capabil sa obtin 2 minute, acesta fiind target-ul meu. Este o zi buna.”

“Atmosfera in echipa este buna, sunt multumit de munca lui Silvano si toti ceilalti au o stare buna.“

“Este putin diferit, dar am nevoie de aceasta schimbare. Vorbind in italiana e mai usor, dar desigur si motivatia este mare. Este un inceput bun, dar este doar un inceput.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.