Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi, intre Yamaha si Ducati

05.05.2008
Foto ©: Fiat Yamaha

Victoria din Marele Premiu al Chinei l-a determinat pe italianul Valentino Rossi sa ia in considerare posibilitatea ramanerii la echipa Yamaha inca un sezon, actuala intelegere dintre cele doua parti expirand la finalul sezonului.

"Dupa ce motorul a cedat la Valencia in 2007 am fost foarte clar, amenintand ca daca acesta nu devine competitiv voi pleca. Se pare ca mesajul meu a fost receptionat corect si Yamaha arata ca pot realiza ceva bun daca se pun in miscare toate fortele. Vazand rezultatele de pana acum, probabil imi voi decide viitorul in curand", a declarat Valentino Rossi pentru Gazzetta dello Sport.

"Cand nu castigi totul devine mai dificil. A fost cu siguranta o perioada dificila. Mi-a lipsit senzatia victoriei, pentru ca atunci cand treci primul linia de sosire satisfactia este enorma. Doar cand castigi realizezi ca ti-ai facut treaba cu adevarat bine", a adaugat Rossi.

Septuplul campion mondial a mai declarat ca noua combinatie intre motorul Yamaha M1 si pneurile Bridgestone a necesitat putin timp pana la obtinerea rezultatelor dorite, in China aceasta combinatie aratandu-si adevaratul potential.

"Toata lumea astepta de la mine sa fiu cel mai rapid inca de la inceput. Am avut nevoie de ceva timp pentru a adapta motorul M1 la noile pneuri, dar dupa unele mici dificultati la inceput, mult dorita victorie a sosit. Cu Bridgestone imi place ca pot fi la fel de rapid din primul si pana in ultimul tur. Am stiut ca mai devreme sau mai tarziu aceste pneuri isi vor dovedi competitivitatea si de aceea nu m-am indoit niciodata de alegerea facuta", a punctat 'Il Dottore'.

Dupa consumarea a patru etape din actuala stagiune a Campionatului Mondial de Motociclism Viteza, Valentino Rossi ocupa locul patru in ierarhia pilotilor, cu un total de 72 de puncte, la noua puncte in spatele liderului Dani Pedrosa.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.