Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Rossi, Lorenzo si De Angelis vor concura in Monza Rally Show

15.10.2008
Foto ©: MotoGP

Trei piloti MotoGP, si alte nume cunoscute din Campionatul Mondial de Motociclism Viteza, vor concura in editia din acest an a cursei Monza Rally Show.

Monza Rally Show, ce se desfasoara anual in Italia, va aduce impreuna trei piloti de top care se vor intrece intre ei pentru ultima oara in acest sezon. De data aceasta insa, actiunea se va petrece pe patru roti in loc de doua.

Campionul mondial MotoGP 2008, Valentino Rossi, isi va face obisnuita aparitie alaturi de copilotul Carlo Cassina pentru a concura impotriva coechipierului de la Fiat Yamaha, Jorge Lorenzo si a pilotului echipei San Carlo Honda Gresini, Alex de Angelis. Ultimii doi se vor afla la bordul unui Fiat Punto respectiv Subaru Impreza.

Reprezentarea MotoGP este intregita de competitorii clasei 250cc Marco Simoncelli, Fabrizio Lai si pilotul de teste Ducati, Vittoriano Guareschi. Tatal lui Valentino Rossi, Graziano, va concura de asemenea incercand sa obtina propria victorie.

Monza Rally Show se va desfasura intre 14-16 noiembrie pe autodromul orasului, aproximativ 50 de nume mai mult sau mai putin cunoscute inscriindu-se la editia din acest an.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.