Cauta in stiri

RSS Feed

Inca o victorie si contractul sau poate fi reinnoit!

Rossi a reusit sa obtina locul 2 la Le Mans!

Ciprian | 20.05.2014
Foto ©:

Valentino Rossi a demonstrat inca odata ca poate fi competitiv, reusind sa obtina locul 2 pe podium la French Grand Prix.

In ciuda faptului ca acesta a pornit de pe pozitia 5, s-a “ajutat” de erorile lui Marc Marquez, fiind pe primul loc pana la mijlocul cursei, dar, o singura greseala a acestuia i-a fost de ajuns tanarului campion mondial sa castige cea de-a 5 cursa MotoGP.

Dupa cursa de la Le mans, Rossi a spus: “Sunt foarte multumit de cursa si de rezultat. Am avut un start bun si cand i-am vazut pe Dovizioso si Bradl in fata mea am stiut ca pot sa ii depasesc.”

“Motocicleta s-a comportat bine. A fost mai dificil cu franarea fata, datorita temperaturii la sol. Am tras la maxim ca sa obtin un loc bun.”

“L-am asteptat pe Marc si Jorge sa soseasca, in special pe Marc. Cand a ajuns am incercat sa trag cat mai tare si sa-l ingreunez, dar din pacate am facut greseala de a frana prea repede iar acesta a profitat.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.