Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Rossi a testat cu succes la Misano

08.07.2010
Foto ©: Yamaha Racing

Pilotul echipei Fiat Yamaha, Valentino Rossi a testat ieri pentru prima data o motocicleta, de la accidentarea de la Mugello de pe 5 iunie 2010, cand si-a rupt piciorul drept.

Italianul a efectuat un total de 26 de tururi pe circuitul Misano, pilotand o motocicleta Yamaha YZF-R1 a echipei de World Superbike si a inregistrat cel mai bun timp de 1’38,200, cu 1,5 secunde mai incet decat ritmul de cursa din World Superbike. De remarcat este faptul ca Rossi a fost nevoit sa foloseasca carje pentru a putea merge (foto 4) insa asta nu l-a oprit mai tarziu sa se ridice pe o roata sau sa puna genunchiul jos.

Campionul mondial en-titre a reusit sa piloteze destul de bine insa a resimtit durere in picior si in umar. Rossi va continua programul de reabilitare, urmand a lua o decizie saptamana viitoare asupra participarii sale la Marele Premiu al Germaniei de la Sachsenring, ce va avea loc pe 18 iulie.

“Am facut acest test pentru a intelege cum trebuie sa lucram de aici incolo si pentru a vedea cum pot pilota motocicleta,” a declarat Rossi. “Testul a fost pozitiv, pentru ca am putut cel putin pilota, insa o cursa MotoGP presupune mult mai mult decat un astfel de test. Am avut unele dureri la glezna, genunchi si umar, insa mai presus de toate imi lipsea rezistenta in umar si mobilitate in glezna. Imi doresc foarte mult sa ma intorc la Sachsenring insa e prea devreme pentru a lua o decizie. Inca mai avem cateva zile si trebuie sa asteptam sa vedem cat de mult putem imbunatati starea mea, inainte sa luam o decizie,” a mai adaugat italianul.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.