Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi contesta motoarele de 800 cmc

25.09.2009
Foto ©: MotoGP.com

Valentino Rossi continua sa nu fie de acord cu evolutia Campionatului Mondial MotoGP, declarand intr-un interviu acordat recent presei spaniole ca motocicletele de 800 cmc reprezinta cea mai mare greseala din ultimii 15 ani.

Dupa imensa experienta acumulata pe parcursul carierei sale, starul italian a explicat diferentele pe care le-a simtit trecand prin toate cele trei categorii de motorizare: 500 cmc, 990 cmc si 800 cmc.

"Pentru mine spectacolul pe cele de 990 cmc era foarte puternic, la fel a fost si cand eram pe cele de 500 cmc. S-au disputat batalii minunate si era nevoie de multa pricepere sa imblanzesti acele masinarii."

"Prima oara cand le-am pilotat am crezut ca este prea multa putere, ca acestea vor fi motociclete greu de stapanit dar apoi a trebuit sa-mi zic ca este imperativ sa le controlez, sa invat sa folosesc puterea."

"Dar cu cele de 800... Cred ca cele de 800 cmc sunt cea mai mare greseala a Campionatului Mondial din ultimii 15 ani. O mare parte din spectacolul curselor s-a pierdut din cauza ca electronica a avansat atat de mult pe ele."

Via | Visordown

Bookmark and Share
parere by papp octavian on 04.10.2009
buna ziua sant fan ROSSI si il accept ca cel mai bun MOTOCICLIST cunoastem toate palmaresurile lui felicit in primul rand pe el dar si ceilalti 3 sant foarte buni dar nu ca elllllllll nu mai conteaza ,dar adevarul e ca vin tineri care pot fii la fel de buni eu voi tine cu rosii si aca ar fi ultimul de acum incolo dar cred si doresc sa ajunga campion si anul asta pt el si pt mine ROSSI The Besttttttttt
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.