Cauta in stiri

RSS Feed

interviuri

Rossi crede ca Simoncelli va concura in MotoGP

12.02.2009
Foto ©:

Valentino Rossi se asteapta ca prietenul sau si campionul clasei 250GP, italianul Marco Simoncelli, sa concureze in MotoGP dar nu pentru Yamaha.

"Sunt prieten bun cu Simoncelli; este un tip de treaba. Ne antrenam impreuna si anul trecut m-a surprins deoarece stiam ca are potential, dar nu credeam ca va deveni campion mondial." a recunoscut Rossi. "Ma bucur pentru el; o merita. El ramane la 250 si cred ca este favoritul pentru 2009."

In ciuda faptului ca-si va apara anul acesta titlul obtinut alaturi de Gilera la clasa 250GP, avand o concurenta puternica mai ales din partea lui Alvaro Bautista, pilotul italian continua sa fie dorit in MotoGP. Acesta a purtat discutii cu unii producatori, printre care si Ducati, Rossi declarand ca este putin probabil sa debuteze la Yamaha.

"Cred ca Simoncelli va veni in MotoGP, deoarece este un pilot rapid si foarte tanar. La Yamaha in schimb, avem deja pe Lorenzo si pe mine, asadar cred ca va fi o perspectiva buna pentru alte fabrici."

Indoindu-se de faptul ca Simoncelli va semna pentru Yamaha, Rossi a sugerat ca Marco va forta pentru o echipa de fabrica in 2010, ideea de a concura pentru o grupare satelit nefiind nici pe placul managerului sau Carlo Pernat.

Daca Simoncelli va fi de acord in final cu o echipa satelit acesta are deja usile deschise la Tech 3 Yamaha, cu care a purtat deja discutii, acestia manifestandu-si public interesul pentru serviciile sale. In plus, contractele lui James Toseland si Colin Edwards expira la sfarsitul acestui an si nu beneficiaza in acest moment de o prelungire.

Via | Crash.net

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.