Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi critica tehnologia din MotoGP

30.10.2008
Foto ©: MotoGP.com

Campionul mondial Valentino Rossi si-a manifestat nemultumirea fata de noile motociclete din Campionatul Mondial, care sunt in opinia sa influentate negativ de electronica.

"Cu siguranta modelele de 800 cc sunt mult mai plictisitoare in comparatie cu cele de 990cc, din simplul fapt ca se foloseste prea multa electronica. Daca aceasta functioneaza bine, atunci motocicleta merge perfect, iar diferentele se maresc in loc sa se micsoreze", a declarat campionul mondial en-titre.

Italianul de la Yamaha si-a manifestat dezamagirea si fata de circuitul spaniol de la Valencia, care a gazduit ultima runda a sezonului 2008 si primele teste in vederea urmatoarei stagiuni.

"Circuitul Ricardo Tormo este de asemenea unul de blamat, pentru ca nu exista in nici un punct posibilitatea de a folosi o trasa alternativa, asa ca sfarsim prin a merge unul in spatele celuilalt", a mai spus Rossi.

Previziunile 'Doctorului' pentru urmatorii ani nu sunt tocmai bune in vederea spectacolului pe doua roti. "Nu cred ca impunerea unui singur furnizor de pneuri constituie solutia ideala pentru echilibrarea valorilor. Repet, electronica a devenit foarte sofisticata, iar solutiile tehnice sunt incredibile in acest moment si cred ca in anii urmatori lucrurile vor deveni tot mai rele din acest punct de vedere".

Sursa: Onlinesport

Bookmark and Share
bestii electronice by mish on 30.10.2008
probabil e nevoie de o noua generatie de piloti 2.0 care sa stapaneasca bestiile electronice. cred rossi are dreptate ce zice, gandindu-se la experienta lui, care aproape nu mai conteaza in fata electronicii. dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne opunem evolutiei si sa ramanem la carburi si motoare in 2T.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.