Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi despre defectul lui Pedrosa

20.11.2008
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Campionul mondial MotoGP 2008, Valentino Rossi, considera ca rivalul sau de la Honda, Dani Pedrosa, trebuie sa devina mai agresiv pentru a avea o sansa la titlul mondial in campionatul MotoGP 2009.

Conform pilotului italian, principala slabiciune a lui Pedrosa este capacitatea de a se apara, majoritatea victoriilor sale fiind obtinute intr-un stil fugar fara nici un fel de presiune importanta. Atunci cand a fost vorba sa fie in fruntea cursei iar Rossi sau Casey Stoner sa vina puternic din spate, intotdeauna a iesit pe locul doi.

"Pentru mine Dani nu este dificil de depasit deoarece stilul sau de pilotat nu este perfect din acest punct de vedere. Trebuie sa amelioreze acest aspect deoarece alti piloti sunt foarte puternici."

Rossi inca considera ca spaniolul va fi unul din favoritii sezonului urmator desi nu a reprezentat o amenintare in lupta pentru titlu de cand a trecut la Repsol Honda in 2006. In schimb acestuia ii este necesar sa mai acumuleze experienta cu pneurile Bridgestone, avand in vedere ca are doar cinci curse la activ cu acestea.

"Dani nu a fost la nivelul nostru in cateva din acele curse, cu siguranta nu la nivelul meu si al lui Casey. Nu a avut suficienta experienta cu pneurile Bridgestone, asa ca nu a stiut limitele cauciucurilor. Nu a stiut exact ce tip de pneuri sa foloseasca in cursa, deci a avut nevoie de mai multe curse."

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.