Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi este interesat de A1GP

29.07.2008
Foto ©:

In ciuda faptului ca a semnat cu Fiat Yamaha pana in 2010, castigatorul a sapte titluri mondiale in MotoGP, Valentino Rossi, inca este interesat de o cariera pe patru roti asa cum reiese dintr-o discutie preliminara avuta cu echipa italiana din campionatul A1GP.

Echipa Italiei a confirmat oficial ca a inceput negocierile cu Rossi si Yamaha pentru un eventual contract cu pilotul italian de a concura in sezonul 2008-2009 A1GP. Planurile presedintelui A1GP, Tony Teixeira, de a-l aduce pe pilotului in varsta de 29 de ani in “World Cup of Motorsport” ar putea fi stricate de angajamentele acestuia fata de Yamaha in ceea ce priveste sesiunea de teste din iarna.

"Rossi, il avem in vizor si cred ca va fi un real succes", a declarat Teixeira. Actualul pilot din echipa Italiei, Piercarlo Ghinzani, se arata incantat de posibila concretizare a vestii: "Ar fi minunat sa-l avem cu noi", a declarat Ghinzani. "Sunt prieten cu Valentino si am vorbit despre acest lucru."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.