Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi il lauda public pe Stoner

16.07.2008
Foto ©: MotoGP

Valentino Rossi a dat un interviu revistei spaniole de profil, Solo Moto, in care il ridica in slavi pe rivalul sau din MotoGP australianul Casey Stoner.

"In acest moment exista o mica diferenta ce ne desparte de Ducati si Stoner dar ne straduim sa recuperam cat mai repede posibil. Ducati si Stoner sunt ca un ciocan, ceva aproape supranatural. Stoner este incredibil de rapid." a declarat multiplul campion mondial.

"Dupa parerea mea, daca la Sachsenring ar fi fost uscat, as fi putut lupta pentru a fi mai aproape dar chiar si asa fiind o cursa uda rezultatul e foarte bun. Prin cazatura lui Dani, am ajuns din nou in topul campionatului si asta e foarte important. Faptul ca m-am calificat pe al treilea rand din grila de start nu a fost un lucru bun. Pentru a-l invinge pe Stoner trebuia neaparat sa fiu in primul rand." a mai declarat Rossi.

"Yamaha din Japonia deja lucreaza la imbunatatirile necesare pentru a infrange Ducati si sper sa dispunem de acestea in timp util pentru etapa de la Brno a campionatului. Stoner a zis ca va continua sa castige iar eu cred ca pot sa-l opresc, deci vom vedea ce se va intampla."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.