Cauta in stiri

RSS Feed

Movistar Yamaha va trebui "sa mai munceasca".

Rossi: "Singurul lucru negativ a fost viteza lui Marc si Dani!"

Ciprian | 10.02.2015
Foto ©:

Pilotii Movistar Yamaha, Valentino Rossi si Jorge Lorenzo au terminat primele teste de la Sepang pe locul 4 respectiv 5 dar Rossi insista ca echipa va trebui sa munceasca in continuare pentru a-i depasi pe cei de la Repsol Honda.

Rossi a facut un progres vinerea trecuta. Acesta a lucrat la setarile motocicletei sale, YZR-M1, depasind recordul sau anterior de la Sepang, obtinand 1:59.401.

Rossi a spus vineri: "Sunt multumit. A fost o zi buna si am avut rezultate la fel de bune. Dezvoltarea noastra a dat roade."

"Sunt foarte fericit fiindca 1:59.4 este cel mai bun timp de la Sepang din cariera mea si sunt mai rapid cu 0.3 s fata de anul trecut. Este adevarat ce-i drept si ca vremea a tinut cu noi."

"Am incercat de asemenea o simulare de cursa, dar nu la capacitate maxima!"

"Am testat diverse componente ale motocicletei, ce mi-a placut si ce nu."

"Singurul lucru negativ a fost viteza lui Marc si Dani. Ei sunt putin mai rapizi decat noi pe tura cu anvelope proaspete. Asta inseamna ca daca vrem sa ii batem, va trebui sa mai muncim!"

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.