Cauta in stiri

RSS Feed

calificari

Rossi in pole la Indianapolis

14.09.2008
Foto ©: MotoGP.com

Foarte aproape de obtinerea unui nou titlu mondial, italianul Valentino Rossi a impresionat in calificarile Marelui Premiu de la Indianapolis, reusind cel mai bun timp la capatul unei sedinte dominate aproape in intregime.

Pilotul echipei Fiat Yamaha a oprit cronometrul la 1:40.776, fiind cu 84 de miimi de secunda mai rapid decat australianul Casey Stoner de la Ducati. Prima linie a grilei de start a fost completata de spanipul Jorge Lorenzo, al doilea echipier de la Yamaha avand o intarziere de patru zecimi in raport cu Rossi.

Americanii Nicky Hayden (Repsol Honda) si Ben Spies (Rizla Suzuki) vor deschide linia secunda la start, dupa ce au incheiat calificarile cu al patrulea, si respectiv al cincilea timp, pentru ca italianul Andrea Dovizioso (JiR Scot Honda) sa ocupe in final pozitia a sasea. Ultimul pilot incadrat intr-o secunda cu liderul Rossi a fost ibericul Dani Pedrosa.

Muresan a urcat pe 32. Pilotul roman Robert Muresan a ocupat locul 32 la finalul calificarilor clasei 125 cc, dupa ce terminase prima sesiune de vineri cu ultimul timp. Echipierul de la Grizzly Gas Kiefer Aprilia a parcurs un total de 12 tururi, fiind inregistrat cu timpul de 1:54.732, la 4.257 secunde in spatele ibericului Pol Espargaro.

Reprezentantul echipei Belson Derbi si-a ameliorat cu peste 11 secunde performanta de vineri, reusind astfel al doilea pole din cariera. Din prima linie a grilei de start la clasa mezina vor mai pleca Mike Di Meglio (Derbi), Stefan Bradl (Aprilia) si Danny Webb (Aprilia).

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.