Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate teste

Rossi incheie in frunte testele de la Jerez

27.11.2008
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Pilotul celor de la Fiat Yamaha a reusit in ultima zi de teste de pe circuitul Jerez, sa termine in fruntea clasamentului in ciuda unor conditii meteo mai putin favorabile, pista fiind partial uda datorita ploilor.

Campionul mondial din 2008, Valentino Rossi, a incheiat acest an cu cel mai bun timp pentru a doua zi de teste, dar si la general, Dani Pedrosa ajungand pe locul doi la final. Italianul a mers atat pe varianta 2008 cat si pe cea 2009 a motocicletei Yamaha M1, noul model fiind cel care i-a permis timpul mai bun de 1’39.429.

Pilotul Repsol Honda, Dani Pedrosa, si-a doborat iar propriul sau record, stabilit cu ocazia cursei din 2008, reusind al doilea timp din sesiunea de azi. Desi a fost unul din doar doi piloti care au coborat sub pragul de 1’40 pe tur, Valentino Rossi a fost cu 0.018 sutimi, mai rapid.

Coechipierul lui Rossi de la Yamaha, Jorge Lorenzo, a terminat pe locul trei aceasta sesiune de teste, imbunatatindu-si timpul cu aproape o secunda fata de cel din sesiunea de ieri.

Pilotul american Nicky Hayden a continuat acomodarea cu noua sa motocicleta Ducati Desmosedici GP9, ocupand pozitia a sasea la final, dupa pilotii Toni Elias si Alex de Angelis, de la San Carlo Honda Gresini.

Toti cei 13 piloti de MotoGP au avut ocazia in aceste zile sa isi testeze pentru ultima oara motocicletele in acest an, inaintea perioadei de pauza, de pe 1 decembrie, pana in luna februarie a anului 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.