Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi isi explica succesul

03.09.2008
Foto ©: MotoGP

Valentino Rossi isi impartaseste opiniile in privinta conducerii campionatului, cazaturilor lui Stoner si intalnirii cu Diego Maradona. Rossi este acum mai convins ca niciodata ca evolutia rivalului sau principal in sezonul MotoGP 2008 nu-i mai poate ameninta primul loc in campionat, dupa inca o cazatura a pilotului australian la Misano duminica trecuta.

Avand un avans de 75 de puncte in fata lui Stoner, Rossi a declarat jurnalistilor spanioli: "La inceputul anului am crezut ca va trebui sa concurez la fel de bine cat am putut vreodata pentru a-l provoca pe Stoner pentru titlu deci sa fiu cu 75 de puncte in fata acum este uimitor. Dar nu a fost usor sa fac asta."

"Am facut multe schimbari pentru a putea sa realizam ce am facut pana acum. Pilotez bine si am o echipa minunata cu mine. Oamenii de la Yamaha sunt foarte buni si anul acesta am putut avea cauciucurile Bridgestone, este o relatie buna intre mine si cauciucuri! Acum totul merge mai bine pentru mine. Intotdeauna am crezut ca pot sa lupt impotriva lui Stoner si recunosc ca am fost ingrijorat in trei curse unde a fost foarte puternic dar, de la Laguna Seca lucrurile s-au schimbat. Acea cursa a fost un punct important in campionat."

"Intalnirea cu Maradona la Misano a fost foarte placuta. El m-a sarutat pe mana si apoi m-am gandit sa ma aplec si sa-i sarut piciorul stang, dar eram pe circuit pregatindu-ne pentru cursa deci a fost putin complicat. El mi-a spus: Tu esti istorie' si eu i-am zis: Nu, tu esti istorie, intotdeauna."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.