Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi mai vrea un test cu Ferrari F1

02.10.2008
Foto ©:

Valentino Rossi a marturisit ca singurul cadou pe care si-l doreste pentru castigarea celui de-al optulea titlu mondial este oportunitatea de a testa inca o data un bolid Ferrari F1.

Proaspatul campion mondial a declarat jurnalistilor acum doua zile: "Cand am fost intrebat ce cadou mi-ar placea pentru castigarea noului titlu, am spus ca as dori sa pot testa din nou o masina Ferrari de Formula 1."

"Stiu ca pentru moment trebuie sa continui si sa ma concentrez pe restul campionatului MotoGP din acest sezon, dar cand se va termina mi-ar placea un test."

"Simt ca am nevoie din nou de niste timp in masina. Nu spun ca sunt optiuni pentru mine de a avea posibilitatea sau macar de a incerca iarasi in F1 cu Ferrari si de a trece la F1, deoarece testul s-a mai intamplat inainte si nu am sfarsit prin a parasi motociclismul."

"Am dovedit aceasta in prealabil cu obiectivul real de a vedea daca este posibila trecerea de la motociclete la masini, dar acum un alt test ar fi facut strict pentru placerea mea. In plus, mai am doi ani de contract cu Yamaha si cand acela se va termina eu voi avea 31 de ani ..."

"Relatie mea cu Ferrari este buna si ma vad cu Deomenicalli din cand in cand.", acesta fiind omul principal din spatele echipei Ferrari F1.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.