Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi nerabdator sa concureze

14.08.2008
Foto ©: MotoGP

Valentino Rossi, liderul campionatului cu 25 de puncte avans, si echipa sa Fiat Yamaha, intentioneaza sa-si continue drumul catre titlu chiar de la reinceperea marii competitii cu etapa din Republica Ceha.

Pilotul italian in varsta de 29 de ani a castigat prima sa cursa la Brno, evoluand in clasa 125cc, si a adaugat de atunci in palmares o victorie la 250cc si inca trei reusite in MotoGP, cat si trei clasari pe locul doi in clasa regina.

“Anul trecut am avut o evolutie rea la Brno” a recunoscut Rossi. “Am putut sa termin doar pe locul sapte si a fost destul de trist. In schimb, anul acesta mergem acolo cu alta stare de spirit: conducand campionatul, dupa o mare victorie, cu motocicleta si cauciucurile functionand foarte bine. Am avut o vacanta de vara minunata, relaxandu-ma cu prietenii si familia, dar acum abia astept sa ma intorc pe circuit.”

“Stiu ca Brno va fi dificil si Casey va fi inca odata un competitor formidabil” a continuat Rossi. “ Va trebui sa muncim la maxim inca de la primul antrenament pentru a nu pierde timpul necesar gasirii setarilor optime pentru motocicleta. Mai avem sapte curse ramase si visez ca toate sa fie la fel de antrenante ca Laguna Seca.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.