Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Rossi nominalizat pentru Sportivul Anului

16.02.2010
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Dupa ce a obtinut al noualea titlu mondial MotoGP in 2009, Valentino Rossi, unul din cei mai de succes piloti din toate timpurile, a fost nominalizat in cadrul Laureus World Sports Awards pentru valorosul premiu Sportivul Anului.

Gala Laureus World Sports Awards este recunoscuta ca fiind unul din cele mai importante evenimente anuale pentru recunoasterea realizarilor exceptionale din sport. Castigatorii sunt selectati de un juriu format din 46 de membrii ai Laureus World Sports Academy, legende vii ale sportului.

Pilotul italian, ce a mai fost nominalizat si in 2008 pentru acelasi premiu, va avea de infruntat o concurenta puternica pentru titlu, formata in special din atletul jamaican Usain Bolt, castigatorul a trei medalii de aur la Campionatul Mondial de Atletism dar si al premiului Sportivul Anului in 2009, si tenismenul Roger Federer, de patru ori castigator Laureus si detinatorul celor mai multe titluri Grand Slam din istorie.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 10 martie la Abu Dhabi in Emiratele Arabe Unite.

Laureus

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.