Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Rossi nominalizat pentru premiul Sportivul Anului

17.04.2009
Foto ©: Fiat Yamaha Team

Starul MotoGP Valentino Rossi ar putea sa se alature unor sportivi precum Tiger Woods, Lance Armstrong, Roger Federer sau Michael Schumacher daca va castiga distinctia de Sportivul Anului, pentru realizarile sale din sezonul 2008, premiul fiind oferit in cadrul galei Laureus Sports Awards.

Italianul a fost unul din cei sase finalisti: doi castigatori ai medaliei de aur la Olimpiada din 2008, Usain Bolt si Michael Phelps, campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, tenismanul Rafael Nadal si fotbalistul Cristiano Ronaldo; care au impresionat prin performantele lor in sezonul trecut.

Chiar daca Valentino Rossi nu se afla la prima nominalizare la un premiu al celor de la Laureaus, in 2006 fiind castigatorul sectiunii Laureus Spirit Of Sport Award pentru contributia sa pentru motociclism, titlul pentru care este nominalizat in prezent ar reprezenta inca o dovada a performantelor sale deosebite.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.