Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi nu crede motivele plecarii Kawasaki

13.02.2009
Foto ©:

Campionul mondial de anul trecut Valentino Rossi se indoieste de faptul ca retragerea Kawasaki din MotoGP a fost cauzata in totalitate de criza economica mondiala.

Kawasaki a anuntat oficial la inceputul acestui an ca se retrage din MotoGP acuzand in principal efectele recesiunii mondiale, reducand astfel grila de start in 2009 la 17 motociclete.

Aceasta decizie i-a lasat pe Marco Melandri si John Hopkins fara echipa, dar in prezent se incearca o solutie salvatoare de a mentine pentru acest sezon motocicletele ZX-RR in competitie.

Valentino Rossi a declarat recent un lucru care este inca pe buzele tuturor dar nimeni nu indrazneste sa-l afirme public, si anume ca retragerea producatorului japonez a fost determinata mai ales de evolutia dezastruoasa din 2008, Hopkins si West terminand pe locul 16 respectiv 18, dar si de performante slabe ale motocicletelor Kawasaki.

"Nu stiu ce au decis ei sa opreasca. Numai producatorii stiu cat de mare este dezastrul (economic)."

"Dar se pare ca Kawasaki s-a oprit deoarece performantele lor sunt foarte proaste si aud ca au incercat noua motocicleta (in Australia) si nu este cu mult mai buna decat cea veche."

"Iar vechea motocicleta era foarte lenta. Deci poate Kawasaki s-a folosit de aceasta oportunitate pentru a zice ca este destul."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.