Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi nu vrea sa renunte la perete

18.11.2008
Foto ©: Yamaha MotoGP

Jorge Lorenzo, colegul lui Valentino Rossi in echipa MotoGP Fiat Yamaha, a declarat cu ocazia Raliului Monza, la care a si participat, ca nu este incantat de ideea ca peretele ce a despartit pilotii Yamaha in 2008, sa ramana si in sezonul 2009.

Peretele a fost impus de companiile Bridgestone si Michelin, furnizorii de pneuri ai echipei Yamaha, pentru a proteja informatiile culese si schimbul acestora, insa anul viitor Bridgestone va fi singurul furnizor de pneuri pentru toate echipele asa incat peretele nu ar mai fi necesar.

Este ideea lui Vale, nu a mea. Acum ca avem aceleasi pneuri Bridgestone nu mai exista nici un motiv sa se pastreze peretele, nu mai sunt secrete de pastrat. Suntem o echipa. E o dovada de slabiciune din partea lui, a castigat 8 campionate, 6 la clasa regina, eu n-am castigat nici unul. Nu-l inteleg." a declarat Lorenzo.

Replica lui Valentino Rossi a venit imediat: "In echipa Yamaha exista doi piloti si amandoi vor sa castige campionatul, peretele ajuta la o armonie mai buna si daca a mers sezonul acesta, de ce sa schimbam? Hai sa facem asa, lasam peretele doar in partea mea si daca Lorenzo vrea, poate sa dea jos partea lui", a glumit italianul.

Desi mai sunt peste 4 luni pana la prima cursa din sezonul 2009, deja au aparut tensiuni in tabara Fiat Yamaha.

Via | Gpone

Bookmark and Share
vale by mish on 18.11.2008
rossi e un cacanar amuzant ar face echipa buna cu meleandri.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.