Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi regreta pneurile de calificare

25.02.2009
Foto ©:

Valentino Rossi, de sase ori campion mondial MotoGP, regreta pierderea pneurilor de calificare sub noua regula a unui singur furnizor de anvelope in sezonul 2009.

Pilotul Fiat Yamaha este ingrijorat ca sesiunea de calificare de sambata dupa-amiaza va fi mai putin spectaculoasa fara pneurile super soft dedicate acesteia.

Ultima parte a calificarilor era deosebit de interesanta, situatia la varful clasamentului schimbandu-se de nenumarate ori pe ultima suta de metri.

Incepand cu acest an pilotii trebuie sa-si castige locul pe grila de start utilizand anvelope de cursa, lucru care dauneaza spectacolului oferit de calificari.

Solutia propusa de Valentino Rossi a fost sa se pastreze doua pneuri de calificare in cadrul noii reguli, pentru a mentine rasturnarile bruste in clasament de la sfarsitul sesiunii de calificari.

"Chiar imi placeau pneurile de calificare iar ideea mea a fost sa avem regula unui singur furnizor, dar sa pastram doua pneuri de calificare pentru final ca sa ajutam spectacolul. Dar mi s-a spus ca nu." a declarat dezamagit Rossi.

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.