Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi se pregateste de WRC din 2011

30.04.2009
Foto ©:

Valentino Rossi a confirmat pentru agentia de presa Reuters ca isi va urma pasiunea pentru masinile de raliu, cel mai probabil alaturi de Ford, dupa ce va simti ca impresionanta sa cariera pe doua roti a ajuns la final.

"Sper sa trec la patru roti. Cred ca este prea tarziu pentru Formula 1, dar sper sa am a doua parte a carierei mele cu masina. A fost dintotdeauna marea mea pasiune. Am crescut alaturi de tatal meu (Graziano), care de asemenea a pilotat masini de raliu asa ca atunci cand termin cu motocicletele sper sa am inca 10 ani cu masina."

Vorbind despre numeroasele zvonuri din trecut referitoare la ofertele avute de a pleca din MotoGP si a trece la Formula 1, Valentino Rossi a declarat:

"Am avut sansa de a intra in Formula 1 la sfarsitul lui 2006." a marturisit Rossi. "Am vorbit mult cu Ferrari. Am avut un plan serios de a fi pilot de teste in 2007 si apoi sa incep sa concurez in 2008. Dar am decis sa raman cu motocicletele -- deci a insemnat ca eu si Formula 1 am incheiat capitolul."

"Consider ca World Rally Championship este principala optiune," a dezvaluit pilotul italian. "Am o buna relatie cu Ford asa ca poate va fi Ford. Voi decide in vara lui 2010."

Via I Visordown

Bookmark and Share
bravo lui by andy on 23.05.2009
asa bravo lui abia ast:Xsa participe:X el este si va ramane pilotul meu preferat,un talent inascut pacat sa se retraga asa de repede bv rossi:*:*
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.