Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi si Lorenzo asteapta ultimele imbunatatiri pentru Misano

30.08.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotii echipei Fiat Yamaha, Valentino Rossi si Jorge Lorenzo, au fost incantati de modul in care au inceput pregatirile pentru Misano dar asteapta schimbarile ce le-ar oferii un avantaj in cursele de sambata si duminica.

Cu toate ca dupa antrenamentele de vineri Valentino Rossi a scos al doilea timp iar Jorge Lorenzo al saptelea, acestia nu s-au menajat deloc, mai ales italianul, care se pregateste de lupta cu Casey Stoner.

Valentino Rossi afirma: “ Am avut un start destul de bun astazi insa nu asa cum am fi vrut astfel mai avem de muncit pentru a ne departaja de Casey. In acest moment principala problema o reprezinta T4, unde trebuie sa ne uitam la date si sa vedem de ce sunt mai incet pe acea portiune. Oricum ne aflam pe locul doi, suntem destul de aproape dar sper ca maine sa fim si mai aproape chiar daca din ce am vazut majoritatea au ambitii mari pentru aceasta cursa, insemnand si mai multa munca din partea noastra. Avem cateva idei si vom vedem ce puteam face. Este superb faptul ca voi concura pe asa o vreme pe circuitul pe care m-am dat prima oara si unde sper ca voi putea face o cursa cat mai buna pentru fanii mei.”

Jorge Lorenzo
declara: ”Sunt foarte fericit astazi. Am facut cateva teste dupa Brno iar in acest moment anvelopele sunt mai bune decat au fost atunci, ceea ce imi confera si mai multa incredere. Nu vreau sa spun nici un rezultat pe care il preconizez in ziua cursei; mai intai trebuie sa asteptam pana maine pentru a vedea daca putem continua asa. Cred ca pot merge mai bine deoarece lucrurile s-au imbunatatit fata de acum doua saptamani iar maine vom incerca sa mergem in acelasi ritm. Suprafata circuitului nu este noua precum a fost la Brno iar acest lucru este mai bun pentru pneurile Michelin dar mai trebuie sa facem un pas pentru a ajunge unde ne-am propus.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.