Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi si Lorenzo continua lupta la Assen

23.06.2009
Foto ©: Fiat Yamaha

Coechipierii Valentino Rossi si Jorge Lorenzo se declara increzatori si pregatiti pentru urmatoarea runda MotoGP 2009 din Olanda, ce va avea loc in acest weekend pe 27 iunie.

Spectaculosul duel al pilotilor Fiat Yamaha de pe circuitul Montmelo s-a incheiat cu a 99-a victorie de Grand Prix din cariera lui Rossi, italianul avand acum o motivatie in plus de a atinge si depasi cifra 100, performanta inca detinuta numai de celebrul Giacomo Agostini.

Inaintea etapei de la Assen, Casey Stoner are acelasi numar de puncte in clasamentul general provizoriu ca Rossi si Lorenzo (106), pilotul australian putand profita de pe urma episodului doi al luptei dintre pilotii Fiat Yamaha.

"Assen este un circuit foarte special pentru toti pilotii si un loc minunat unde sa pilotezi o motocicleta de MotoGP, chiar daca era mai bun inainte sa efectueze schimbari la traseu," a marturisit Rossi. "Anul trecut am avut acolo cea mai proasta evolutie a sezonului si vreau sa ma revansez cu un rezultat bun, deoarece fanii sunt foarte pasionati si merita un spectacol de calitate."

"Dupa Barcelona stim cat de puternici suntem insa si rivalii nostri sunt puternici asa ca nu ne putem permite sa ne relaxam, trebuie sa fortam in continuare. Montmelo a fost fantastic, una dintre cele mai tari victorii ale mele, dar campionatul este foarte strans intre noi trei si trebuie sa incercam sa castigam din nou pentru a lua conducerea."

Lorenzo merge pana intr-acolo incat sa declare ca Assen este circuitul sau preferat, spaniolul in varsta de 22 de ani castigand mai multe etape in Olanda la clasele 125GP si 250GP.

"Nu mi-as fi putut imagina niciodata dupa cazatura de la Jerez ca am sa pot deveni lider din nou asa rapid, dar iata-ma in frunte cu Casey si Valentino. Ultimele trei curse au fost fantastice si aproape incredibile, iar acum pentru noi trei este aproape ca si cum am incepe din nou campionatul."

"Assen este circuitul meu preferat si ma duc acolo simtindu-ma foarte increzator in motocicleta mea si in anvelopele Bridgestone alaturi de toata echipa mea extrem de motivata. Anul trecut am fost al saselea deci cel mai important lucru este sa imbunatatesc asta, dar desigur tintesc spre un alt podium, deoarece consecventa este calea de a ramane in varful clasamentului."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.