Cauta in stiri

RSS Feed

Rossi si Lorenzo isi fac griji pentru YZR-M1 pe Circuit of the Americas!

Ciprian | 10.04.2015
Foto ©:

Pilotii Movistar Yamaha, Valentino Rossi si Jorge Lorenzo si-au expus neincrederea asupra performantelor modelului YZR-M1 in privinta conditiilor de pe Circuit of The Americas.

Dupa o cursa spectaculoasa in Qatar “Doctorul” crede ca isi poate continua drumul spre o alta victorie in Austin, Texas, dar acesta a spus ca circuitul are portiuni care ating “punctele slabe” ale modelului Yamaha YZR-M1.

Rossi a spus: “Inceputul campionatului cu o victorie a fost chiar frumos, dar acum noi trebuie sa fim mai competitivi fata de Qatar.”

“Austin nu e pista noastra favorita. Aceasta este foarte moderna si are cateva viraje care imi plac, dar sunt doua sectoare de drum lungi care ne vor da batai de cap. Rivalii nostri sunt puternici, dar motocicleta noastra a avut parte de multe imbunatatiri.”

“Sunt multumit de YZR-M1. Vom munci mult pentru a reusi cea mai buna combinatie, cum am facut in Losail. Dupa victoria din Qatar suntem motivati si pregatiti pentru un alt weekend. Vrem sa fim pe podium. Nu va fi usor, dar vom incerca!”

Lorenzo a spus: “Acum ma focusez pe urmatoarea cursa din Austin. Suntem pregatiti, chiar daca pista nu e extraordinara pentru motocicleta noastra.”

“In trecut am fost capabil sa ma clasez pe podium aici si ma voi concentra ca in Qatar.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.