Cauta in stiri

RSS Feed

accidentari

Rossi va absenta de la Mugello din cauza unei accidentari grave

05.06.2010
Foto ©: motogp.com

Multiplul campion mondial Valentino Rossi, pilotul echipei Fiat Yamaha, va absenta de la Marele Premiu al Italiei de maine, ca urmare a unei cazaturi ce i-a provocat o fractura deschisa de tibie.

Aceasta va fi prima data cand Rossi nu va participa la runda de acasa, desfasurata la Mugello, dar si prima data cand va rata un Grand Prix din cauza unei accidentari. In a doua sesiune de antrenamente de azi dimineata, italianul a suferit un high-side in al 13-lea viraj, ce a dus la retragerea definitiva din cursa de maine.

Rossi a fost transportat de urgenta cu elicopterul la Spitalul Careggi din Florenta, dupa care va fi mutat la Centrul de Traume Ortopedice, aflat in apropierea spitalului, unde este foarte posibil sa fie operat in cursul zilei.

Doctorul Macchia Godena de la Clinica Mobile a declarat pentru motogp.com: "Este o accidentare mai grava decat am crezut deoarece este o fractura deschisa. Am reusit sa o reducem si din fericire nu au fost afectate vase de sange sau nervi. Este grav, ar putea fi vorba de doua luni, insa este prea devreme sa ne pronuntam. El a ramas calm insa dupa ce a vazut imaginile si-a dat seama deja ca a fost o cazatura foarte urata."

Bookmark and Share
Rossi by Mario on 05.06.2010
Pacat ca va lipsi de la cursa de la mugello.Ii urez insanatosire grabnica!!
pentru Rossi by Purice Fanel Cezar on 07.06.2010
O mare pierdere pentru circuit , insa Rossi este tare si va reveni cat mai repede in curse . Insanatosire grabnica !
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.