Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente speciale

Rossi si Lorenzo vor inmana cheile unor motociclete Yamaha R1 MotoGP replica

01.05.2009
Foto ©: Yamaha Franta

Cu ocazia Marelui Premiu al Frantei (15-17 mai), Yamaha Franta a programat o operatiune speciala prin care un numar limitat de pasionati norocosi vor putea sa isi achizitioneze o Yamaha R1 2009 in culorile motocicletei lui Rossi sau ale lui Lorenzo, anunta revista Motorevue.

Doar patru exemplare vor fi scoase la vanzare, la un pret de 19.900 €, cu 5000€ peste pretul modelului standard. Acestea vor putea fi rezervate in perioada 5-9 mai, prin intermediul site-ului Yamaha Franta.

Pretul editiei limitate include o donatie de 1000 de euro asociatiei caritabile "Riders for Health", o ceremonie in prezenta pilotilor Yamaha, o placuta gravata special cu numele detinatorului, un ticket de acces la padocuri pe toata perioada Marelui Premiu si o casca replica.

Cele 4 chei vor fi inmanate direct de Rossi si Lorenzo viitorilor posesori, in cadrul unui eveniment special organizat pe circuitul Bugatti pe data de 16 mai, in fata unei audiente formate din peste 150 de piloti Yamaha.

Initiativa filialei franceze a companiei Yamaha este laudabila, aceasta lansand si anul trecut versiuni replica pentru modelele R1 si R6 2008. De neinteles este insa strategia companiei mama, care in ciuda succesului lui Valentino Rossi in 2008 dar si a noului R1 2009, cu tehnologie preluata direct din MotoGP, nu a lansat inca o replica oficiala a popularului superbike, care s-ar bucura cu siguranta de succes.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.