Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Rossi va testa YZR-M1 2009 imediat dupa Motegi

27.09.2008
Foto ©: MotoGP.com

Deoarece lupta pentru titlu este aproximativ incheiata in favoarea italianului, Valentino Rossi, va incepe testele pe motocicleta pregatita de cei de la Yamaha pentru sezonul viitor. Astfel dupa cursa de duminica unde spera la o clasare cat mai buna pentru a castiga al saselea titlu mondial in MotoGP, Rossi va incepe luni testele pe circuitul de la Motegi pentru imbunatatirea modelului YZR-M1 2009.

Desi dupa cursa de duminica echipamentul echipei Fiat Yamaha va fi pregatit de plecare pentru cursa cu numarul saisprezece din acest sezon, italianul va mai ramane pentru un scurt test sub supravegherea celor de la Yamaha.

“Am vrut sa profitam de faptul ca suntem in Japonia pentru aceasta cursa iar cei de la Yamaha au dorit sa auda cateva pareri de la Valentino in legatura cu viitoarea sa motocicleta pentru sezonul urmator. Suntem implicati in construirea prototipului care va fi folosit in timpul testelor desfasurate in aceasta iarna iar acest test este o ocazie buna de afla daca echipa de ingineri au folosit o abordare buna.” declara managerul echipei, Davide Brivio. “Cand vine vorba de curse totdeauna trebuie sa imbunatatesti ceva; fie performantele motorului, sasiul, iar anul acesta am schimbat si pneurile.” a mai declarat omul din spatele succesului echipei de uzina Yamaha.

Legat de problema pneurilor Davide Brivio a spus “Motocicleta a demonstrat ca este pregatita pentru o cursa indiferent de pneuri. Astfel imbunatatirile pe care le vom aduce se refera la motocicleta si nu la anvelopele de concurs. Nu stim care va fi situatia privind anvelopele dar motocicleta trebuie sa aiba cele mai bune setari oricare ar fi marca de pneuri folosite.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.