Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Schwantz testeaza prototipul BQR Moto2

02.09.2009
Foto ©: BQR

Kevin Schwantz, fostul campion mondial de la clasa 500cc din 1993, a fost invitat sa testeze prototipul BQR Moto2 pe circuitul de la Indianapolis, eveniment ce a avut loc dupa incheierea calificarilor MotoGP de sambata.

Veteranul pilot consacrat la Suzuki a stabilit niste timpi decenti pe motocicleta de 600 cmc si a impartasit impresiile sale la cald imediat dupa efectuarea testului: "Este un proiect nou, are nevoie de un pic de lucru in ceea ce priveste suspensia, dar din punct de vedere al puterii livrate si cat de frumos merge motocicleta consider ca in prezent este un pachet uimitor. Sunt convins ca Moto2 va fi benefic pentru sport."

Schwantz a adaugat: "Pentru mine a fost mai mult de distractie, insa noua motocicleta de Moto2 ar trebui sa ofere niste curse interesante. Cred ca daca esti un tip mai mare ca mine, sau mai mic ca Dani Pedrosa sau Marco Melandri, tot poti compensa inaltimea pe o asemenea motocicleta daca esti suficient de bun."

Pilotul de teste Shogo Moriwaki a efectuat si el cateva tururi de circuit pe Moriwaki MD600, motocicleta prezentata la inceputul acestui an in Japonia ce isi continua drumul catre noua clasa Moto2.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
Ce meserias by adrian on 04.09.2009
bai ce alura are, ce stil, ce pilot, ce mit. Cu dracia asta de moto 2 parca se joaca, fata de naravasele alea de 500 in 2 timpi asta e floare la ureche. ce placere sa il vezi alergand azi, in contextul schimbarilor survenite in moto racing de la retragerea lui.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.