Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Scot Racing renunta la Yuki Takahashi

02.07.2009
Foto ©: Scot Racing

Echipa satelit Scot Racing Honda a anuntat oficial ca va renunta la serviciile lui Yuki Takahashi, invocand dificultati financiare din ce in ce mai grave, intr-un moment in care pilotul japonez se confrunta cu probleme serioase de sanatate.

Desi dupa recenta cooptare in echipa a ungurului Gabor Talmacsi, oficialii Scot Racing au promis ca vor face rost de mai multe motociclete RC212V necesare ambilor piloti in cazul unei curse desfasurate dupa regula flag-to-flag, insa toata lumea banuia ca zilele lui Takahashi sunt numarate.

Decizia se aplica incepand cu etapa de la Laguna Seca din Statele Unite ale Americii, acolo unde Yuki Takahashi oricum nu putea participa din cauza unor dureri acute la spate.

"Pentru Honda precum si pentru echipa Scot Racing, acesta este un anunt trist," a declarat Shuhei Nakamoto, vicepresedintele HRC.

"Dar noi intelegem ca imprejurarile financiare dificile prin care trece echipa nu le-a dat acestora de ales. Takahashi a fost singurul pilot japonez din campionatul MotoGP si fireste ca Honda a dorit ca el sa continue. Dar in final echipa a hotarat ca aceasta varianta este imposibila iar noi respectam decizia lor. Honda va continua sa sustina echipa Scot Racing in MotoGP cu Gabor Talmacsi pilot."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.