Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Scuterul Yamaha JogRR, un pion vital in padocurile MotoGP

12.07.2009
Foto ©: Yamaha Motor Europe

Pentru al patrulea an consecutiv, Yamaha JogRR MotoGP este scuterul oficial in MotoGP. Datorita parteneriatului dintre Yamaha si Dorna Sports, organizatorul MotoGP, personalul aferent circuitului va folosi acest model dovedit in timp a fi foarte fiabil si de nadejde.

Accesul rapid in orice punct de pe circuit al personalului Dorna este vital, iar distantele mari dintre aleile ce deservesc circuitul si zonele de acces pentru public destul de mari fac din aceste scutere niste utilaje indispensabile.

Yamaha JogRR MotoGP joaca un rol important in culisele Campionatului Mondial, deservind comisarii de traseu si arbitrii, ajutand cameramanii in continua lor cautare a unor locuri propice. Este folosit de catre personalul logistic, care are grija ca elementele de siguranta sa fie bine plasate, ca panourile publicitare sa fie la locul lor, este folosit de catre personalul responsabil cu inregistrarea timpilor si a diverselor date de telemetrie.

Motorul de 50cc este racit cu lichid pentru pastrarea performantelor indiferent de temperatura de la nivelul solului. Cuplat la o transmisie automata tip V-Belt, propulsorul este foarte vivace si usor de exploatat. Yamaha JogRR MotoGP isi datoreaza manevrabilitatea precisa cadrului foarte usor de numai 84 kg, ampatamentului scurt si franelor pe disc in fata si tambur in spate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.