Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Sesiunile de pregatire redevin de o ora

24.04.2009
Foto ©: MotoGP

MSMA (Motorcycle Sport Manufacturers Association) se va intalni intalni in cursul zilei de azi la Motegi cu membrii Comisiei Grand Prix pentru a discuta unele modificari ale regulamentului intrat in vigoare la inceputul acestui sezon competitional.

Obiectivul principal este cel de a inlatura sesiunile de antrenamente de 45 de minute, masura luata cu scopul de a reduce costurile, si revenirea la durata initiala de o ora.

Dupa prima etapa MotoGP desfasurata in Qatar, un numar insemnat de echipe si piloti au criticat dur reducerea sesiunilor de antrenamente la 45 de minute, acuzand faptul ca nu au suficient timp la dispozitie sa-si seteze corect motocicletele de concurs.

"Ne vom intoarce la sesiunile de antrenamente de o ora pentru a oferi pilotilor si mecanicilor mai mult timp. Aceasta regula a fost ceruta de producatori pentru a lungi perioada de viata a motorului si vom introduce in schimb o limita a numarului de tururi ce pot fi efectuate in timpul sesiunilor de antrenamente, in acest fel pilotii si mecanicii vor avea mai mult timp sa vorbeasca."

"Va trebui sa revizuim toate procedurile si de asemenea software-ul care controleaza sesiunile de antrenamente. Probabil ne vom intoarce la sesiunile de o ora la Jerez, daca avem timp." a declarat Herve Poncharal, presedintele IRTA.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.