Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Sete Gibernau va testa pentru Ducati

14.06.2008
Foto ©: MotoGP

Dupa mai bine de 18 luni de absenta pe o motocicleta MotoGP, fostul pilot al Campionatului Mondial Sete Gibernau va reveni pe pista saptamana viitoare impreuna cu Ducati. Spaniolul va testa ambele modele Desmosedici GP8 si GP9 pe circuitul de la Mugello, alaturi de pilotul oficial de teste Vittoriano Guareschi.

Contributia lui Gibernau la programul de dezvoltare al constructorului italian a fost discutata weekendul trecut, cand pilotul retras a fost prezent la standurile Marelui Premiu Cinzano din Catalunia. Ducati s-a aratat interesat de propunere si va aduna date pretioase de la Gibernau timp de trei zile intre 17 si 19 iunie.

"Sunt onorat de posibilitatea oferita de Ducati" a declarat Gibernau. "Sunt foarte fericit si intr-o stare perfecta, chiar daca a trecut ceva vreme de cand am pilotat o motocicleta GP. Este doar un test dar voi da la maxim tot ce pot. Abia astept sa ma bucur de senzatia unei motociclete din MotoGP pilotata la limita."

Ultima data cand Gibernau a pilotat un Ducati a fost in octombrie 2006, in etapa din Portugalia cand concura alaturi de constructorul italian. O accidentare suferita in urma unei coliziuni cu actualul pilot de la Ducati Casey Stoner, a condus la o retragere prematura din lumea curselor pe doua roti.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.