Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Silverstone se pregateste de MotoGP

30.07.2009
Foto ©: MotoGP

Dupa cum s-a putut observa si in calendarul competitional provizoriu MotoGP 2010, fanii britanici ai acestui sport se vor muta anul viitor la Silverstone pentru o etapa a motomondialului de viteza ce se va desfasura pe un circuit aflat in plin proces de modificare.

Cei care detin Silverstone au de gand sa investeasca 5 milioane de lire sterline pentru a realiza un circuit super rapid si a oferi mai multe facilitati spectatorilor, lucrarile urmand sa aiba loc intre lunile noiembrie 2009 - martie 2010.

Etapa MotoGP de anul viitor din Marea Britanie este programata pentru intervalul 4-6 iunie, pilotii urmand sa se bucure de o pista extinsa (5,6 kilometri), mult mai rapida, iar spectatorii de un circuit modernizat conform ultimelor standarde din domeniu.

"Abia asteptam sa vedem MotoGP inapoi la Silverstone. Campionatul se intoarce aici pentru prima oara din" 1986 si va fi o ocazie fantastica pentru toata lumea implicata, piloti, echipe si, cel mai important, pentru fani."

"Silverstone este cel mai important nume din Marea Britanie in ceea ce priveste sporturile cu motor si continuam sa-l dezvoltam intr-un complex de prima clasa pentru cursele pe doua si patru roti." a declarat directorul circuitului britanic, Richard Phillips.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.