Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Silverstone va gazdui MotoGP din 2010

13.01.2009
Foto ©: Silverstone

Silverstone Circuits Limited a semnat un acord pe cinci ani cu Dorna Sports, detinatorii drepturilor comerciale si de televizare ale MotoGP, urmand ca Marele Premiu al Marii Britanii sa se desfasoare incepand cu 2010 pe circuitul din Northamptonshire.

Silverstone a mai gazduit MotoGP intre anii 1977 si 1986, intr-o perioada de top a motociclismului viteza, de mentionat fiind clasica lupta dintre Kenny Roberts si Barry Sheene din 1979 ce va ramane in memoria multor fani mai in varsta.

Richard Phillips, directorul Silverstone Circuits Limited, este incantat de revenirea MotoGP pe acest circuit si spera sa fie o veste buna si pentru impatimitii sportului.

"Silverstone este arena principala a curselor cu motor din Marea Britanie si suntem incantati sa gazduim cel mai important eveniment de motociclism viteza din lume incepand cu 2010. Am lucrat impreuna cu Dorna Sports pentru a aduce MotoGP la Silverstone si ambele parti sunt entuziasmate de oportunitatea de a duce acest eveniment de prima clasa la un alt nivel." a declarat Phillips.

"Silverstone este un circuit britanic unic; avem o mostenire bogata si fara rival in termeni de ce putem oferi fanilor, campionatelor si echipelor. Circuitul ofera o combinatie de viraje rapide cu unghiuri tehnice, fiind o adevarata provocare pentru piloti, in timp ce facilitatile pentru echipe si spectatori sunt incomparabile."

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports, a declarat: "Suntem incantati ca, Campionatul Mondial MotoGP se intoarce la Silverstone din 2010. Locatia are facilitati excelente si un circuit cu o mare istorie, gazduind competitii superbe intre 1970 si 1980. Suntem siguri ca vizitele MotoGP in Marea Britanie vor continua sa aiba succes si dupa intoarcerea istorica la Silverstone de anul viitor."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.