Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Simoncelli: "Barbera este un criminal"

05.09.2008
Foto ©: MotoGP

Dupa cuvintele grele spuse de Casey Stoner la adresa lui Valentino Rossi, a venit randul lui Marco Simoncelli, liderul clasei 250cc din MotoGP, care nu mai poate suporta prezenta pe acelasi circuit cu pilotul echipei Team Toth, Hector Barbera.

Orice urma de impacare intre pilotul italian si cel spaniol s-a risipit dupa "batalia de la Misano". Simoncelli e iesit in decor in timpul cursei desfasurate la el acasa, imediat dupa un duel aprins cu Barbera, care l-a scos de pe circuit si pe acesta din urma.

"Nu cred ca Barbera este un pilot - se pare ca nu este nimic mai mult decat un criminal", a marturisit Simoncelli pentru motogp.com dupa ultima confruntare pe circuit dintre cei doi. Rivalul sau a declarat nu de mult ca Simoncelli "l-ar fi putut omora" in timpul etapei desfasurate in Italia.

"Faptul ca amandoi am iesit de pe pista ma face sa cred ca el nici macar nu a incercat sa ia curba. Cred ca ori nu realizeaza ce face sau, mai rau, este constient de situatie dar este un nemernic" a continuat pilotul italian care, a cerut sa se ia masuri.

Simoncelli conduce in clasamentul 250cc cu un avans de 26 de puncte, si in orice eventualitate va ramane la aceasta clasa si in 2009, dupa ce a confirmat faptul ca a refuzat oferte pentru a trece in clasa regina MotoGP. Cum Barbera va fi prezent de asemenea sezonul viitor, ne asteptam la o desfasurare cel putin interesanta a ostilitatilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.