Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Simoncelli amendat cu 5.000 de dolari

02.06.2009
Foto ©: MotoGP.com

Marco Simoncelli a primit o amenda in valoare de 5.000 de dolari americani si un "cartonas galben" pentru ca "a pilotat intr-o maniera iresponsabila" in timpul etapei de la Mugello.

Cursa motocicletelor de 250 cmc a fost una deosebit de spectaculoasa, Marco Simoncelli si Alvaro Bautista duelandu-se de cele mai multe ori pana la limita. Totul a culminat cu un atac pe interior al pilotului italian in urma caruia ambii piloti au iesit in decor, Simoncelli si Bautista reusind totusi sa incheie cursa pe locurile doi, respectiv trei.

"Marco a incercat sa ma depaseasca intr-un viraj in care nu avea deloc spatiu. Sunt bucuros ca am terminat pe podium, dar deloc incantat de miscarea facuta de Marco," a marturisit Bautista, oarecum relaxat din cauza faptului ca este lider in clasamentul general provizoriu.

Pe de alta parte, Simoncelli nu considera ca a pilotat periculos si isi sustine nevinovatia in ciuda deciziei oficiale: "Am ascultat ce a avut de spus Comisia de Cursa, si mi-am exprimat propriile opinii, dar in principiu consider ca incidentul - desi un pic anormal - este ceva ce se poate intampla in curse."

"Pentru mine a fost o cursa fantastica, chiar daca suna ciudat, deoarece am fortat foarte mult la inceput. Dupa patru tururi aveam un avantaj mare. Mai tarziu Alvaro si Mattia m-au ajuns din urma si am avut o lupta. Am incercat sa-l depasesc pe Alvaro, dar am facut o greseala. Credeam ca o sa-mi iasa miscarea, dar el a inchis usa si a luat virajul - cred ca fara sa ma vada. Nu am putut face nimic, amandoi am iesit in decor si am pierdut timp. Imi pare rau pentru el, dar nu a fost intentia mea sa-l ating."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.