Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Simoncelli incheie sezonul triumfator

27.10.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul italian Marco Simoncelli, care si-a adjudecat titlul mondial inca de etapa trecuta, incheie actualul sezon competitional cu o victorie la clasa 250cc, pe circuitul de la Valencia.

Marco Simoncelli - Primul loc

"Anul acesta a fost perfect. A fost un an bun si asa este cea mai buna cale de a-l incheia. Sunt foarte fericit astazi, a fost o cursa fantastica. Startul nu a fost asa de bun, si primele sapte tururi au fost dificile, dar apoi tur cu tur am tinut ritmul. Am fortat mai mult, am condus cursa si am incercat sa raman acolo pana la final. Minunat."

Yuki Takahashi - Al doilea loc

"Sunt atat de fericit. Pana ieri am avut o problema pe fata, dar astazi am facut cativa timpi buni de tur. A fost ultima mea cursa la 250cc si vroiam o cursa buna. Startul a fost bun, apoi am fortat mult. Pe la mijlocul cursei fata aluneca, si a fost greu sa-l prind pe Simoncelli."

Alvaro Bautista – Al treilea loc

"Cu siguranta nu a fost rezultatul asteptat. Am vrut sa castig dar a fost greu deoarece antrenamentele s-au desfasurat pe ud facand dificila obtinerea unei setari bune. Startul nu a fost asa de bun, am avut probleme cu furca fata care sarea pe franare. Am ramas calm si am incercat sa pilotez in jurul problemei. A fost un ultim tur bun pentru mine, cazatura lui Kallio mi-a permis sa urc pe podium."

Ultima etapa de la Valencia a clasei 125cc a fost castigata de Simone Corsi, urmat de Nico Terol pe pozitia a doua iar pe ultima treapta a podiumului clasandu-se campionul mondial al acestui sezon competitional, Mike Di Meglio.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.