Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Simoncelli si-a fracturat mana dreapta

06.04.2009
Foto ©: MotoGP

Marco Simoncelli, campionul mondial al clasei 250GP, s-a accidentat in cadrul unui antrenament de motocross fracturandu-si osul scafoid de la mana dreapta.

Tanarul pilot italian a cazut in timp ce pilota o motocicleta de motocross pe cunoscuta pista "Cava", frecventata ocazional si de Valentino Rossi, fiind transportat de urgenta la un spital din Modena.

Simoncelli a fost tratat ulterior si de Dr. Claudio Costa de la Clinica Mobile, ce insoteste Campionatul Mondial MotoGP si cel de Superbike pe toate marile circuite din lume. Potrivit acestuia, starea pilotului italian nu este atat de grava incat sa-i ameninte prezenta in prima etapa a campionatului de weekendul viitor, insa va fi departe de forma sa maxima.

Dr. Claudio Costa a declarat: "daca Marco piloteaza sau nu in Qatar nu depinde de incheietura sa, ci de dorinta lui Marco de a pilota."

Acest ghinion al pilotului italian reprezinta un avantaj direct pentru Alvaro Bautista, care a demonstrat in sesiunile de teste oficiale ca este un concurent serios la titlul mondial de anul acesta.

Via I motogpmatters

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.