Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Spania are un nou circuit modern

10.03.2009
Foto ©: Parcmotor Castelloli

Inaugurarea circuitului spaniol Parcmotor de Castelloli din Barcelona a beneficiat sambata trecuta de prezenta unui numar important de staruri locale.

La eveniment au participat pilotii MotoGP Jorge Lorenzo si Toni Elias, alaturi de fostii campioni mondiali Alex Criville, Sito Pons si Emilio Alzamora, plus Pol Espargaro, Joan Olive si Marc Marquez, ce concureaza in prezent la clasa 125cc.

Toti cei prezenti au efectuat un prim tur de onoare pentru a marca deschiderea ambitiosului circuit ce va gazdui deocamdata mai multe curse locale dar si o scoala de pilotaj moto.

Tanarul pilot Marc Marquez, in varsta de numai 16 ani, a fost ales sa taie pamblica inaugurala pistei de aproape 4.200 de metri ce a primit numai aprecieri pozitive din partea pilotilor aflati la fata locului.

"Este un circuit minunat, inconjurat de natura. Virajele sunt incredibile, inspirate din alte circuite. Sper ca intr-o zi Campionatul Mondial sa ajunga aici, deoarece este foarte bine facut." a declarat Joan Olive.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.