Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Stoner: Mi-am pierdut respectul fata de Valentino

30.07.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul australian Casey Stoner continua sa dea declaratii incendiare despre lupta pierduta cu Valentino Rossi din etapa de pe circuitul californian de la Laguna Seca.

Actualul campion mondial inca este deranjat de tactica folosita de Rossi marturisind presei spaniole : "In cursa de la Laguna mi-am pierdut respectul fata de el".

"Intotdeauna incerc sa concurez fata de rivalii mei intr-un mod curat si corect. Stiu ca Valentino este un pilot exemplar care a facut o cursa mare, dar sunt foarte dezamagit de tacticile pe care le-a folosit cu mine pentru a castiga. A mers prea departe." a declarat Stoner.

"Ducati este acum o motocicleta foarte competitiva si cred ca pot fi mai rapid decat Rossi. El stie acest lucru si il ingrijoreaza. Probabil nu ar trebui sa zic dar cred ca din aceasta cauza si-a lasat ambitia de a castiga sa-i controleze tehnica. Va trebui sa vedem cum se va comporta in cursele urmatoare."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.