Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Stoner: "Rossi merita titlul"

26.09.2008
Foto ©: MotoGP

Casey Stoner a ajuns in cursul zilei de ieri la Twin Ring Motegi, circuitul unde a castigat anul trecut Campionatul Mondial de MotoGP. Un an mai tarziu situatia este complet inversata: de data aceasta cursa pentru titlu ii revine lui Valentino Rossi, care se bazeaza pe un avantaj de 87 de puncte.

"Cu un asemenea avantaj este aproape imposibil ca Valentino sa piarda titlul. A avut un sezon extraordinar, cand am facut greseli el a profitat la maxim si merita titlul oriunde l-ar castiga."

Stoner este constient ca lupta pentru titlu s-a incheiat iar acum spera sa termine sezonul in siguranta si sa imbunatateasca rezultatul de anul trecut de la Motegi, unde a terminat pe pozitia a sasea. "Multumita acelui loc sase am castigat titlul ce-i drept, dar nu am fost pe deplin satisfacut deoarece m-am asteptat sa evoluez mai bine. Anul acesta asteptam un rezultat mai bun."

Pilotul australian a declarat ca accidentarea de la incheietura mainii stangi, o veche fractura din 2003, s-a ameliorat dupa ce i-a cauzat probleme la Indianapolis. "Sunt foarte multumit de starea incheieturii dupa Indianapolis. A fost mult mai bine in ultimele patru zile si sper chiar sa pot concura fara bandaje deoarece simt un oarecare disconfort."

Intrebat ce parere are despre Nicky Hayden, noul coechipier din sezonul 2009, Stoner a marturisit presei: "Nicky este un pilot foarte puternic, cred ca oamenii isi amintesc doar rezultatele negative din ultimele doua sezoane, uitand de cele pozitive. Sunt convins ca ne va ajuta sa dezvoltam motocicleta din 2009. Suntem prieteni de multa vreme si sper sa urcam amandoi de multe ori pe podium."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.