Cauta in stiri

RSS Feed

antrenamente libere

Stoner, de neoprit in prima zi la Donington

21.06.2008
Foto ©: MotoGP

Australianul Casey Stoner a aratat in prima zi a Marelui Premiu al Marii Britanii o forma de invidiat, reusind sa impuna cel mai bun timp in ambele sesiuni de antrenamente libere programate la clasa MotoGP pe circuitul de la Donington Park.

Campionul mondial en-titre de la Ducati a inceput ziua cu 1:28.979, reusind sa se impuna cu peste jumatate de secunda in fata debutantului Alex De Angelis (Honda), americanul Colin Edwards fiind cel mai bine clasat pilot Yamaha.

Lider al clasamentului general si pilotul aflat in cea mai buna forma a momentului, italianul Valentino Rossi nu a izbutit sa se claseze mai sus de locul opt, pierzand 938 de miimi in raport cu Stoner, in timp ce coechipierul 'Doctorului' de la Fiat Yamaha, Jorge Lorenzo, a revenit in actiune dupa accidentarea din Catalunia cu un modest loc 14.

A doua sesiune de libere nu a adus nicio schimbare la varful ierarhiei, Stoner mentinandu-si prima pozitie, cu un avans de 576 de miimi in fata lui Nicky Hayden (Honda), Rossi urcand pe trei, la 656 de miimi. De notat ca primii trei clasati sunt in ordine ultimii campioni mondiali ai clasei regina.

Sursa: Onlinesport.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.