Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Stoner ar putea absenta in ultimele patru etape

17.09.2008
Foto ©: MotoGP

Livio Suppo, project manager-ul Ducati MotoGP, a sugerat faptul ca detinatorul actual al titlului mondial, Casey Stoner, ar putea lipsi tot restul sezonului daca durerea din incheietura mainii continua sa-l impiedice in a evolua la capacitate maxima.

Pilotul australian a suferit o accidentare la incheietura mainii inca din sezonul 2003, in timpul Marelui Premiu din San Marino, care s-a agravat progresiv cauzandu-i mari dificultati.

Casey Stoner ar putea suferi o interventie chirurgicala, posibil in viitorul apropiat, daca starea sa se inrautateste. Decizia ar insemna ca Stoner va absenta in ultimele patru etape ale sezonului, ceea ce nu ar fi o tragedie deoarece sansele de a-si pastra titlul si anul acesta s-au risipit.

"Casey este tacut deoarece nu doreste sa fie considerat un plangacios, dar pot dezvalui ca, pe langa problema cu mana, are dureri mari in umar si coaste de la accidentul de vineri", a declarat Suppo pentru Gazzetta dello Sport.

"Am verificat cu mai multi doctori si prognoza comuna este ca fractura veche din 2003 se deschide din nou. Interventia chirurgicala presupune doua luni si jumatate de convalescenta."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.