Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Stoner ii cere scuze lui Rossi

15.08.2008
Foto ©: MotoGP

Actualul campion mondial, Casey Stoner, a incercat sa linisteasca apele in ceea ce priveste controversatul atac asupra lui Valentino Rossi, dupa lupta apriga de la Laguna Seca, cerandu-si scuze italianului ieri la Brno.

In cadrul conferintei de presa de dinaintea marelui eveniment, Stoner si Rossi si-au facut prima lor aparitie publica de dupa scandal iar pentru primele zece minute nu au comunicat deloc. In timp ce John Hopkins vorbea cu ziaristii, Stoner s-a aplecat asupra lui Rossi si a initiat un armistitiu iar cei doi si-au dat mana.

Starul Yamaha, ce are un avans de 25 de puncte in fata lui Stoner, a declarat: "A spus ca isi cere scuze. Dar sincer nu sunt suparat pe el. Stiu ca atunci cand pierzi o batalie de acel gen esti foarte suparat."

"Dupa cursa esti infierbantat cu multa adrenalina si este posibil sa zici ceva care este gresit. De asemenea si eu am facut la fel in trecut. Si poate ca atunci cand a vazut cursa la TV a inteles ca a facut unele greseli zicand acele lucruri. Eu sunt gata sa repet acea cursa duminica."

Stoner a recunoscut ca a exagerat in comentariile sale post Laguna Seca mai ales declarand ca si-a pierdut respectul fara de Valentino.

"Cred ca toti pilotii reactioneaza cateodata in felul lor caracteristic. Cred ca si Valentino poate sa fie de acord avand in vedere comentariile sale asupra lui Toni (Elias). Cateodata este posibil sa exageram."

"Am avut mereu un mare respect pentru Valentino. L-am urmarit concurand multi ani si cred ca sunt 12 ani de la prima sa victorie iar asta este o perioada incredibila de timp."

"Ar fi grozav daca as fi aici peste sase sau opt ani si inca sa castig curse. Ar fi un privilegiu pentru mine." a declarat Stoner.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.