Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Stoner resemnat se gandeste la 2009

03.09.2008
Foto ©: MotoGP

Fiind condus cu 75 de puncte in clasament si avand in vedere ca mai sunt doar cinci curse de disputat, actualul camion mondial Casey Stoner este resemnat declarand ca deja se gandeste la sezonul competitional de anul viitor.

Stoner a cazut in timp ce conducea cursa Marelui Premiu din San Marino, oferindu-i din nou rivalului Valentino Rossi o victorie cruciala. Dupa toate acestea, Rossi conduce lupta pentru locul intai cu un avans de 75 de puncte si doar cinci curse ramase.

"Este o mare dezamagire, oricum, noi am incercat puternic aici si inca odata, cred ca am aratat ca suntem foarte rapizi, ca avem o motocicleta minunata si cauciucuri care functioneaza fantastic. Aceasta imi da incredere pentru anul viitor si ma gandesc cu nerabdare la el."

"Imi pare foarte rau pentru Casey, dar este important sa ramanem impreuna ca o echipa", a declarat Filippo Preziosi, directorul general Ducati.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.