Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Stoner vrea revansa la Brno

12.08.2008
Foto ©:

Dupa infrangerea controversata de pe circuitul californian de la Laguna Seca, actualul campion mondial MotoGP, Casey Stoner, doreste sa obtina victoria weekendul viitor in Marele Premiu din Republica Ceha.

Pilotul australian spera sa repete performanta de anul trecut pe circuitul reasfaltat de la Brno, unde Stoner a plecat din pole position, a stabilit cel mai rapid tur si a castigat cursa.

"Brno este un circuit frumos dar si solicitant - la fel ca Mugello si Phillip Island, doua dintre preferatele mele. La clasa 250 am fost pe podium si anul trecut am castigat, iar cu motocicleta care se comporta excelent ar trebui sa putem lupta din nou pentru un rezultat bun. Inca mai avem de recuperat cateva puncte in campionat, lucru care nu va fi usor, dar intreaga echipa munceste din greu si vom da tot ce avem mai bun. Dupa cursa de la Laguna Seca am mers inapoi in Australia si am petrecut o perioada de timp cu sotia si familia departe de circuit. M-am odihnit dar m-am si antrenat din greu iar acum abia astept sa ma intorc pe motocicleta." a declarat Casey Stoner.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.